ÈPICA // El CEUCAT rebutja la violència policial

Com a membre del CEUCAT. Content de que en comunicats com aquests, els estudiants critiquem tot tipus de violència i no com passava abans, que els Rectorats amagaven la policial i alguns estudiants justificaven d'altres... No el vaig redactar jo però hi vaig donar tot el meu suport, tant a l'estil i la línia de no amagar el cap sota l'ala: 
El CEUCAT defensa la llibertat l’expressió i condemna tot tipus de violència

01/02/2012 El Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT) defensa la llibertat d’expressió de totes les persones i condemna qualsevol tipus de violència produïda dins o fora dels recintes universitaris.
La societat en general, i les universitats en particular, vivim temps complicats degut a la coneguda situació de l’economia i les finances a Europa i al Món. Les mesures que estan prenent les persones amb càrrecs de responsabilitat afecten directament als membres de la comunitat universitària. Això provoca que existeixi un malestar comprensible, que s’ha fet visible en reiterades ocasions.
El Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes defensa el dret de tota persona, entitat o institució a expressar lliurement les seves opinions personals o col·lectives, i a transmetre les seves reivindicacions legítimes, racionals i justes d’una forma tranquil·la i pacífica.
El CEUCAT condemna fortament qualsevol tipus de violència produïda dins o fora dels recintes universitaris. En cap ocasió es pot tolerar l’ús de la violència contra persones.
Cal doncs que es respectin els drets fonamentals de les persones, i en particular la seva llibertat d’expressió. Com també cal que es respecti la integritat de qualsevol individu, equipament o material.
Per tot això el CEUCAT insta als equips de govern de les universitats i al Govern de la Generalitat a reflexionar sobre els fets ocorreguts els últims mesos, analitzar les seves causes i fer tot el possible per evitar que es tornin a produir en el futur.



Properament, faré un escrit sobre aquesta xerrada que em tocarà fer:        

10:00h La relació amb les associacions sectorials i signatura del conveni CEUCAT-CEMCAT
Sr. Jordi Codony, President del CEUCAT
Sra. Marina Angelats, Presidenta del Consell d’Estudiants de Medicina de Catalunya
Sr. Joan Gil, responsable de la coordinadora d'estudiants de la UAB, ÈPICA 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article "Salut mental i capitalisme: Què en diuen les dades i certa filosofia?"

Gràcies per ser el meu amic