ÈPICA UAB: Primer objectiu com a membre del CEUCAT per la UAB assolit

Alegre. Com a membre de la coordinadora estudiantil de la UAB (ÈPICA UAB) estic content d'allò que anem aconseguint; tot i que encara anem lents en l'assoliment dels objectius per millorar la Universitat i les condicions d'estudi respectives. Això és degut a la passivitat i a la marxa de Sòcrates i ERASMUS de bona part dels nostres membres de la coordinadora plural; i per tant, aquest any no ha estat exitós però si positiu: Primer perquè hem informat: de la T-UAB que tenen els FGC pels estudiants i després per l'INFOBEQUES.

Com a membre del CEUCAT, amb el meu company Carlos Pérez; els dos representant la UAB i els seus estudiants; vaig idear un espai d'Internet. On s'incloguessin totes les beques per a universitaris i universitàries, públiques i privades (de col·laboració, idiomes, d'estudi o per anar a l'estranger...). El meu company de la UAB va afegir els ajuts i subvencions i tots els estudiants representants en el CEUCAT van aprovar aquest espai dintre del web del propi organisme. 

Com vaig dir en una presentació d'ÈPICA a 300 estudiants (Primer curs de la Facultat de C. de la Comunicació de la nostra Universitat) en les jornades de benvinguda; només els estudiants actius i representants d'estudiants en adonem i tenim constància d'algunes d'aquestes convocatòries i no era just! Doncs ara ja està solucionat!

l’Infobeques, una realitat gràcies a Èpica.

El representant de la UAB per ÈPICA aconsegueix que s’impulsi l’INFOBEQUES http://www.ceucat.cat/informacio-universitaria/infobeques.

INFOBEQUES és un web que centralitza tota la informació actualitzada de beques públiques, ajuts i subvencions per a estudiants universitaris. L’ha creat el Consell de l’Estudiantat Universitari de Catalunya -CEUCAT- en el qual hi ha un militant.

Un dels dos representants escollits per representar els estudiants al CEUCAT per part de la Universitat Autònoma és membre d’ÈPICA. La idea de crear aquest web va sorgir de la nostra coordinadora, i gràcies a la col·laboració de l’altre representant i de tot el CEUCAT ara resta obert.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article "Salut mental i capitalisme: Què en diuen les dades i certa filosofia?"

Gràcies per ser el meu amic