Notícia publicada a Manresainfo.cat sobre el moviment Manresa Indignada

Joan Gil Oliveras | L'Assemblea d'indignats de Manresa continua  

Com cada dimecres al vespre es van reunir per continuar debatent el full de ruta
A les 8:30h, una trentena de ciutadans de Manresa Indignada-MI, van tornar a debatre en assemblea el treball dut a terme per les diferents comissions i el nou full de ruta de cara al setembre. També es va tornar a reformular l'organització en comissions per fer-la més flexible, perquè les entitats i grups de treball -cooperativistes, per exemple- s'hi poguessin adherir.

Resum de l'Assemblea

La comissió de política local va recordar les reunions que té amb l'Ajuntament de Manresa per tal de que augmenti la participació ciutadana a través de referèndums sobre els plans urbanístics i els pressupostos municipals i d'altres instruments. També continuen reclamant mesures per millorar la transparència.

La comissió de continguts formada per diferents grups de treball (educació, salut, cultura, economia i d'altres) va explicar com continuen recollint informació sobre alternatives al sistema polític i social.

Alhora es va tractar el tema del manteniment del Punt d'Informació ja que hi ha 5 persones que s'estan moltes hores presents per tal d'informar als ciutadans de Manresa sobre el moviment i es va decidir donar suport a través de la presència d'altres, per tal de que no resti tancat durant algunes hores del dia. També es va debatre la seva utilitat i el contenidor que els deixarà l'Ajuntament així com on s'ubicaria de cara a no molestar els escenaris de la Festa Major de la ciutat.

També es va aprovar fer un pas més en el contacte amb les entitats de Manresa. Amb algunes s'han fet xerrades; per exemple. Es tractaria de dur a terme una reunió entre entitats d'un sector (cultura, educació, etc.) i el moviment per establir sinergies de treball.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article "Salut mental i capitalisme: Què en diuen les dades i certa filosofia?"

Gràcies per ser el meu amic