Escollit segon representant de la UAB al CEUCAT

Després de no ser elegit per ser membre del Consell de Govern de la UAB, he estat elegit pel CEUCAT. La coordinadora d'estudiants (ÈPICA, segona força estudiantil al campus universitari) a la qual forma part GEP -Grup d'Estudiants de Postgrau-, em va proposar fa mesos, candidat a representar els estudiants de la nostra Universitat al Consell de l'Estudiantat de Catalunya (CEUCAT). Jo en sóc el portaveu de GEP i el Responsable de debat i formació d'ÈPICA, i ara en seré el membre del CEUCAT.
En l'última sessió de dimecres del Consell de Govern de la UAB així es va decidir després de mesos de presentar-me a alguns membres degans i PDI, i de diversos boicots per part dels sindicats. Ara han firmat un acord on es redueixen les retallades de plantilla amb les autoritats i per això s'ha pogut desenvolupar un primer Consell sense problemes. El Consell de Govern -amb representants del PAS, PDI, estudiants i l'Equip de Rectorat- em va elegir conjuntament amb el candidat de la plataforma d'Estudiants-UAB (E-UAB), Carlos Pérez, com a representants dels estudiants de la UAB al Consell de l'Estudiantat Universitari de Catalunya-CEUCAT. Ell com a titular i jo com a suplent. Els dos estarem presents a les reunions. I hi participarem activament. Ell emperò és el titular del vot (ja que totes les Universitats tot i tenir més membres al CEUCAT tenen un vot). Per això, consensuarem. Tant el que haguem d'exposar com el vot.

Tot i que, no us amagaré, que últimament havia demanat que se'm substituís en la candidatura presentada per ÈPICA per iniciar una veritable regeneració dels actius i líders de la coordinadora; finalment "no m'han deixat". Encara que és un càrrec "provisional" fins l'aprovació del Consell d'Estudiants de la nostra Universitat, ho faré el millor que pugui; per tal que el "traspàs" sigui el més eficaç possible. I al CEUCAT intentaré que els posicionaments d'ÈPICA en defensa dels drets dels estudiants i el model social d'Universitat Pública hi siguin presents. Ja que entre reformes i retallades universitàries no sé on anirem a parar. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article "Salut mental i capitalisme: Què en diuen les dades i certa filosofia?"

Gràcies per ser el meu amic