Com no podria ser d'una altre forma, clar!

Arcadi OliveresQuinze personalitats catalanes signen un manifest de suport a Oliveres
Entre els signants hi ha el catedràtic de sociologia Manuel Castells, el periodista Vicent Partal o l'exfiscal Anticorrupció Carlos Jiménez Villarejo.
(Notícia del Singulardigital.cat)

Quinze personalitats catalanes han fet públic avui un manifest de suport al doctor en economia, activista anticapitalista i president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres, després que el conseller d'Interior, Felip Puig, hagi anunciat que estudia querellar-s'hi en contra per possibles calúmnies als Mossos d'Esquadra. El grup manifesta que "qualsevol procediment legal" que s'iniciï contra l'activista també "haurà de fer-se extensiu als signants d'aquesta declaració".

Els signants anuncien que subscriuen "íntegrament" les declaracions d'Oliveres on assegurava que "pot ser perfectament que una part d'aquesta violència hagi estat originada per agents policials vestits de paisà, perquè se que en ocasions anteriors s'ha produït". Així mateix, precisa que els incidents els van provocar "una part mínima, absolutament mínima, dels concentrats i d'aquelles persones que estaven a l'acampada"."No es acceptable la violència vingui d'on vingui", diu la declaració d'Oliveres que els adherits al manifest secunden.

El conjunt d'adherits són Manuel Castells, catedràtic de Sociologia de la UOC; Carlos Jimenez Villarejo, exfiscal Anticorrupció; Anna Monjo, editora d'Icària Editorial; Maruja Torres, escriptora i columnista; Jose Luis Sampedro, escriptor i economista; Joan Subirats, catedràtic de Ciència Política de la UAB; Jaume Botey, catedràtic de la UAB; Olga Rodríguez Francisco, periodista i escriptora; Tica Font, directora de l'Institut Català Internacional per la Pau; Joan Coscubiela, professor de Dret del Treball; Alfons Barceló, catedràtic emèrit de la UB; Carles Taibo, professor de Ciència Política de la UAM; Pere Ortega, president de la federació d'ONG per la Pau; Carlos Sánchez Almeida, advocat del Bufet Carlos Sánchez Almeida, i Vicent Partal, periodista.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article "Salut mental i capitalisme: Què en diuen les dades i certa filosofia?"

Gràcies per ser el meu amic