M'adhereixo a la Crida per la creació de la Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública

Amb la voluntat d'unir el moviment universitari en pro d'uns objectius comuns en defensa d'un model social d'Universitat Pública, m'adhereixo a la Crida de la PUDUP:


Crida per la creació de la Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública

El passat dijous 14 d’abril ens vam trobar a la Universitat de Barcelona un grup de treballadors/es (PAS, professorat i personal investigador en formació) de la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat de Girona. Ens unia una profunda preocupació per la situació actual de les universitats públiques del país i les seves perspectives de futur més immediat, tot reconeixent que alguns dels problemes actuals s’arrosseguen des de fa temps. Amb tota la nostra diversitat, compartíem també una ferma voluntat de no fer de la nostra passivitat complicitat amb el programa de retallades neoliberals a què l’actual govern de la Generalitat vol sotmetre a les universitats, com a part del procés privatitzador de serveis públics.

Fruit de la reunió n’ha sortit la convocatòria d’una reunió el proper divendres 29  d’abril, a les 18 h. a (al campus de Ca l'Aranyó de la UPF), oberta a qui treballa i estudia a les universitats públiques que tant a títol individual com en qualitat de membres d’alguna organització (professional, sindical, moviment social.... ) vulguin afegir-se a la creació d’una Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública.  L’ordre del dia previst serà:
1-     Constitució de la Plataforma
2-     Preparació i convocatòria d’una Assemblea General de les Universitats de Catalunya
3-     Programa de mobilització i difusió

Mitjançant aquest escrit et convidem a assistir a la reunió i a difondre-la.

Ben cordialment,

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article "Salut mental i capitalisme: Què en diuen les dades i certa filosofia?"

Gràcies per ser el meu amic