Canvio el disseny i el contingut del web retornant-lo als origens

Tornem als orígens


Fa temps que no actualitzo; i des de 4rt curs de la titulació de Ciències Polítiques, que ho faig de forma poc habitual. Durant aquest primer "semestre" (no tinc semestres al màster) vaig canviar el contingut central del web (estudiantil i universitari) per fer-lo més ampli (sobretot, afegint articles d'opinió polítics i socials que anava publicant jo mateix en mitjans digitals o persones que tinc com a referents personals).


Per això i per diverses consideracions, he decidit tornar a donar-li la importància que té el debat universitari, ara que Mas-Colell en tornarà a ser el responsable en el gabinet "dels millors" (pequen de poca humilitat a CiU, oi?) d'Artur Mas. 

Primerament, perquè comença la meva última etapa curricular (?). Que m'havia plantejat. Clar està que la formació continuada podrà allargar, tant com pugui, aquests estudis formals universitaris. I per tant; i això si amb total seguretat, el final de l'etapa d'activisme estudiantil a l'Autònoma. Com a impulsor de les alternatives estudiantils "Estudiants per a una Política Activa" (ara -les coses canvien i es re formulen- s'anomena "EPS") a la meva antiga facultat de Ciències Polítiques, que va ser un dels origens de la coordinadora d'estudiants del campus de la UAB "ÈPICA" que estic impulsant alhora que estudio un màster de l'ICPS (UAB). 

Aprofito per posar-vos un enllaç que explica (i és el posicionament públic de la coordinadora al respecte) per què va sorgir ÈPICA.

A part d'estar organitzant la coordinadora, també seré el portaveu de la nova associació estudiantil plural, útil i alternativa de la Escola de Postgrau vinculada a ÈPICA a nivell de campus. El meu company -i amic- Marc Nadal en serà el coordinador de facultat -l'enllaç amb la coordinadora-. Ja sé que rebrem crítiques de l'Assemblea de Tercer Cicle, amb qui per cert voldríem fins i tot poder cooperar. Això si, nosaltres tenim tot el dret d'organitzar una alternativa també a Postgrau.

Per altra banda, també ho faig perquè ja no publicaré cap més article a la pàgina web d'actualitat política i d'opinió l'ACTUAL de Catalunya perquè el redactor en cap, Jordi Cirach, va decidir finalitzar aquesta etapa periodística de la seva vida; agraint-nos -això si- tots els articles publicats. Els meus estan agrupats en l'etiqueta "".


També us vull informar que ja no actualitzaré més el grup del Facebook "Cal una Alternativa Estudiantil per a l'Autònoma" perquè, aquesta és ÈPICA i ja té un grup del Facebook propi.
Així ho he deixat pal·lès en un missatge a tots els membres del grup del Facebook:

El Joan Gil Oliveras 10 gener a les 21:30
M''agradaria informar-vos que aquest grup del Facebook ja no s'actualitzarà més.

La seva voluntat era la de crear una Alternativa Estudiantil per a la UAB i entre tots plegats ho hem aconseguit. La coordinadora d'estudiants, pacífica, plural, útil, crítica, pro positiva i democràtica "ÈPICA" n'és el resultat. Els diferents grups de facultats i associacions estudiantils alternatives que hi ha pel campus (EPS a Polítiques, GEP a Postgrau, JUNTS a Comunicació, GEB a Biociències, etc.) que han anat sorgint, han estat la base d'aquesta nova eina pels estudiants de la UAB del qual tots n'hem de ser-ne partícips en els seus òrgans de decisió i participació democràtica per així, canalitzar millor les necessitats reals del col·lectiu sense cap discriminació i sense justificar cap acte coactiu.

És doncs l'hora de passar-se al Facebook d'ÈPICA: http://www.facebook.com/pages/EpicaUnits-Sumem/157450964297073?ref=mf

També us convido a agregar el grup del Facebook de JUNTS (pels de Comunicació): http://www.facebook.com/junts. I el d'EPS (per Polítiques): http://www.facebook.com/profile.php?id=100001788103556

Més enllaços: http://www.epicauab.cat/ iv http://manifestsuport.blogspot.com/

Moltes gràcies a tots i totes pel vostre suport: finalment hem fet realitat el nostre somni! Una alternativa a l'estatus quo estudiantil i a l'establishment universitari.

De pas desitjar-vos bon any nou!!!
I que participeu de JUNTS, EPS, ÈPICA, etc.



     




















(Amb el vell disseny del meu bloc.)
Esperem que aquest any nou sigui molt millor que l'anterior per tots nosaltres. Som-m'hi.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article "Salut mental i capitalisme: Què en diuen les dades i certa filosofia?"

Gràcies per ser el meu amic