Tot recordant la lluita contra Bolonya

Algú se'n recorda dels acords presos per la CIC durant les ocupacions contra el Procés de Bolonya? Aquí us els recordo: 


3.12.2008
Acord de la Conferència General del Consell Interuniversitari de Catalunya
"Les parts implicades de la comunitat universitària ens comprometem, després d’un procés de diàleg i debat públic, a recollir les voluntats de les diferents comunitats universitàries expressades en forma de diversos tipus de consulta, durant aquest curs, i a aplicar a efectes pràctics els resultats que se’n desprenguin en el marc legal vigent."

Que jo recordi la UAB no va dur a terme cap tipus de consulta. Incomplint així amb els acords col·lectius i saltant-se el principi democràtic del que s'aprova i es decideix, es compleix i s'executa. Ni sobre la paralització del Procés de Bolonya. Ni sobre la no aplicació dels Graus (nous plans d'estudi de Bolonya). Ni sobre cap altre qüestió. Si ho van fer els estudiants actius, però no les institucions universitàries (de forma legal, com es contemplava pel CIC).

Felicitats doncs (sarcasme) perquè saltant-vos els acords (presos ràpids i corrents per acabar amb les ocupacions i calmar l'ambient) la democràcia es debilita i el seu sentit perd credibilitat. En resum, de tant en tant, és positiu fer memòria històrica i adonar-se que allò que fou un èxit del moment; no ha servit, ni s'ha aplicat i ha quedat en l'oblit. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article "Salut mental i capitalisme: Què en diuen les dades i certa filosofia?"

Gràcies per ser el meu amic