Reunió prèvia a la constitució del Consell d'Estudiants

Aprofito per recordar el posicionament d'EPA en relació al Consell d'Estudiants:

Estudiants per a una Política Activa et convida a participar de les eleccions a delegats d’estudiants


El Consell d'Estudiants, a punt de constituir-se

Avui, el Secretari del Deganat, president de la Junta electoral i professor Àlex Casademunt ha fet una reunió amb tots els delegats d'estudiants, representants d'estudiants a la Junta de la Facultat i al Claustre de la Universitat i als portaveus de les associacions d'estudiants de la Facultat. Després; ha arribat el Xavier Rambla. Els he enviat un correu de reconeixement a la feina feta; ja que estic acabant la carrera.

Un petit reconeixement‏
De: Joan Gil Oliveras (jgoflash_1@hotmail.com)
Enviado: miércoles, 05 de mayo de 2010 18:33:02
Para: Francesc Xavier Rambla Marigot (x); Àlex Casademunt Monfort (x)

Bona tarda,

Com no us ho he pogut dir al final de la reunió, i a mode de reflexió ja que aquest curs acaba la meva etapa estudiantil a la Facultat; voldria reconèixer-vos la feina que heu estat fent a l'Equip de Deganat, i sobretot, pel que fa a la nova eina que tindran els estudiants de la nostra Facultat per participar del món universitari: el Consell d'Estudiants. Parlant amb alguns dels que no coneixia; hi he vist moltes ganes, i per tant, puc estar tranquil, i podem estar segurs -afegint l'aportació de l'EPA- que continuarà havent participació, aportacions i crítiques dels seus representants d'estudiants. I que així, podrà funcionar més democràticament que mai. I evidentment, tot això (Comissió d'Igualtat, pressupost de sostenibilitat i accessibilitat i Consell d'Estudiants per citar-ne algunes) no seria possible sense l'empenta de professors com vosaltres.

Salutacions i bon final de curs;

Joan Gil
A la reunió, s'han recordat les Normes de funcionament del nou Consell d'Estudiants, s'ha recordat que és un òrgan consultiu i independent (gestionat pels propis estudiants) de l'Equip de Deganat i que algunes de les competències consultives sobre docència (dates d'exàmens, etc.) es poden dur a la Junta de Facultat a través dels representants d'estudiants de la Junta de Facultat; mitjançant la Comissió d'Ordenació Acadèmica.

Hi hem estat presents força estudiants: jo hi he anat com a delegat de 4r curs de Ciències Polítiques. Hem anat els membres de l'EPA com a juntaris o delegats. També ha estat present la desapareguda PEF, amb els independents Alba Mohedano (representant d'estudiants a la Junta) i Roger Ubach (claustral). I altres delegats com l'Ogou Hervé i l'Alícia. Entre d'altres.

S'ha quedat que el pròxim dimecres hi haurà la reunió de constitució del Consell d'Estudiants. Jo he promogut que en l'ordre del dia ja s'incloguessin el debat d'algunes propostes que he debatut amb alguns delegats i membres de l'associació d'estudiants democràtica de la Facultat, l'EPA, de la qual formo part. Com per exemple, l'ús del Local d'Estudiants. D'altres han parlat de canviar el reglament del Consell d'Estudiants; entre d'altres qüestions.
  
El perill de la privatització, ben present, a la UPF

També, aprofitant que avui m'he posat a escriure en el meu bloc; em faig ressò de la lluita estudiantil a la UPF contra el BBVA. Un banc poc ètic, que a sobre, vol fer negoci a la universitat pública. A través del comunicat de l'AEP de la UPF:

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article "Salut mental i capitalisme: Què en diuen les dades i certa filosofia?"

Gràcies per ser el meu amic