Primer missatge com a delegat de 4rt curs

Amics, amigues, companys de classe i de 4rt curs i coneguts i saludats de la Facultat;

Entre un llarg llistat d'activitats -com informar a la encarregada del Butlletí de la Facultat que informi de la Orla i del Consell d'Estudiants-; com a delegat de 4rt curs us voldria informar d'unes quantes cosetes que queden per aquest final de curs i que entenc que són d'interès.

Fira de Postgrau 2010Demà hi haurà una xerrada sobre postgraus a l'Edifici d'Estudiants. Si algú hi va, estaria bé que em passés un resum; perquè no hi podré ser al tenir una classe i la reunió constitutiva del Consell d'Estudiants. O millor; que el publiqui en aquest bloc com a comentari. En aquesta reunió, del Consell d'Estudiants, presentaré la proposta d'un reglament per al Local d'Estudiants perquè qualsevol estudiant el pugui utilitzar (tal i com varem acordar els membres d'EPA), la creació d'una carpeta de documentació (que tinc a casa i que agruparé, per a utilitat dels membres del Consell d'Estudiants) útil per moure's per la política universitària de la Facultat, crear una figura de recollida de queixes dels estudiants; entre d'altres propostes. Com sempre la Facultat, seguirà avançant gràcies a l'activisme dels seus estudiants.

Sobre l'Acte de Graduació; el Degà m'ha informat que serà el 12 o 19 de juny. Un d'aquests dos dissabtes. Al matí. Encara no sap quin grup de música hi participarà.

El curs passat es va dur a terme aquest Acte de graduació. A la Junta de Facultat, però, varem valorar -també els representants d'estudiants d'EPA- que en "temps de crisi" estavèm gastant-nos "masses" diners en aquest acte. Tot i això, esperem que sigui igual de bonic i hi hagi la mateixa (o segurament, major! perquè es tracta de NOSALTRES!!!) il·lusió.

Acte de graduació de la promoció 2005-2009 

Segurament aquest dijous, la Núria, la Carla, l'Anna i jo mateix -els que ens hem encarregat del tema- anirem a l'Orlimarc per acabar de concretar el professorat que surt a l'Orla, i el nom de l'assignatura pel qual se'l vincula.

Al grup del Facebook "Viatge Final de Carrera i Orla- Polítiques 06-10" he penjat l'última versió de l'orla que he demanat a la empresa Orlimarc de la Plaça Cívica. Encara esteu a temps, d'incloure a més companys de classe i a professors. És aquesta de baix:
 
 


També hem creat un altre grup del Facebook en el qual estem debatent dos sopars de classe conjunts. Després o abans d'exàmens, amb o sense els nostres amics que estan d'ERASMUS. Es titula: "Sopar grup classe (DIA A DETERMINAR!!!)"; i també s'està parlant dde fer un partidet de futbol sala.

J. Gil, delegat de 4rt i portaveu d'EPA

Comentaris

Airun ha dit…
Jo preferiria el 12, més que res perquè el 19 estic en plens exàmens. Penso que això del grup de música no és estrictament necessari, tal i com ho he comentat abans amb la Carla i en Mochi. Si la facultat no volgués posar diners, mitjançant "petites aportacions" dels alumnes podríem muntar un pica pica decent i tot.

Núria Lozano
Bé, Joan, gràcies a tu els Erasmus estem al dia del que es cou a la facultat ;)

Entrades populars d'aquest blog

Article "Salut mental i capitalisme: Què en diuen les dades i certa filosofia?"

Gràcies per ser el meu amic