Una nova associació d'estudiants a la UB

Estudiants Pel Canvi (EPC)

Com sempre m'agrada estar al lloro de les últimes novetats en el Món Estudiantil; us informo d'Estudiants pel Canvi (UB), una associació d'estudiants transversal que es defineix així:

CARTA DE PRESENTACIÓ D’ESTUDIANTS PEL CANVI (EPC)

Estudiants Pel Canvi és una associació d’estudiants de recent creació i que es preocupa per tot el què afecta als estudiants, deixant de banda qualsevol debat ideològic o polític; debats que creiem hem de superar i que, en qualsevol cas, no corresponen a l’àmbit estrictament universitari.
Ens proposem dinamitzar, intentar dotar d’esperit universitari als estudiants durant els seus anys de vida a la Universitat. Per això volem potenciar i dotar de capacitats reals les hores de Tutoria, així com convertir-nos en un organisme consultiu per als alumnes de primer curs que no aconsegueixin resoldre els seus dubtes, així com oferir-los una visió molt més àmplia de la seva estada a la UB.
També és un dels nostres principals objectius retornar a la Universitat de Barcelona el prestigi que els darrers anys ha perdut en relació amb altres universitats de Catalunya. Per això volem fomentar la participació dels estudiants en diferents conferències, cinefòrums, grups de teatre... per tal de fomentar el diàleg entre tots els estudiants. Per altra banda, també ens proposem defensar fins allà on calgui la llibertat d’expressió i el flux d’idees a la universitat, no deixant ningú sense veu.
Per tot això va néixer Estudiants Pel Canvi, a la Universitat de Barcelona el 19 de novembre de 2009.

Tot i que no és de la meva línia estudiantil els he felicitat:

El Joan Gil Oliveras Felicitats. Com més serem al Moviment Estudiantil, millor.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article "Salut mental i capitalisme: Què en diuen les dades i certa filosofia?"

Gràcies per ser el meu amic