Amb EPA, la Facultat avança. Defensa d'un Model de Facultat.

Defensa d'un Model de Facultat


Estudiants per a una Política Activa (EPA) hem anat, a l'unísono amb el conjunt dels estudiants de la Facultat, avançant pel que fa a termes de respecte al mobiliari comú, convivència a la Facultat i defensa de la llibertat d'expressió


Des d'un bon principi, vàrem acordar -amb l'Equip del Degà- fixar-nos un sistema pel qual la Facultat no estigués empantanegada de propaganda i informació.


Per això, vàrem usar -i continuem usant- els plamfons, l'espai propi per a les associacions i suros per penjar els nostres cartells informatius; i en cap cas (altres associacions de la Facultat si que ho han fet) ens hem saltat el compromís que vàrem pendre pel que fa a no penjar pancartes per les escales i els passadissos. És cert, que en una ocasió, varem penjar els comunicats en contra del boicot a Ibarretxe en alguna porta; pel fet que els suros estaven plens d'altres cartells que evidentment, no pensaven treure. Com vaig ser jo qui ho va fer, demano disculpes. Tot i això, és un espai on el Deganat si pot penjar-hi informació i considerava que per un dia, no passava res i així, els estudiants podien llegir el nostre comunicat. En una ocasió, tot i que ho pensàvem superat, ens van treure un cartell d'EPA a la cara dient-me a mi a la cara -al preguntar-li perquè ho feia- que era "porqueria, buida de contingut i pro-institucional" o alguna ximpleria semblant, i que per això, es veia amb tot el dret d'arrencar-me'l. 

En aquestes últimes setmanes, declarant als mitjans de comunicació, hem intentat demostrar la nostra defensa de la llibertat d'expressió a la Facultat i en contra del fet de que hi ha estudiants que es veuen amb el dret de trepitjar els drets dels seus companys (els últims dos boicots a les últimes dos conferències).

Poso un exemple:

Escrit de Rebuig al boicot a la xerrada de Rosa Díez

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article "Salut mental i capitalisme: Què en diuen les dades i certa filosofia?"

Gràcies per ser el meu amic