2 aniversaris: EPA compleix un any

1) Estudiants per a una Política Activa (EPA) compleix un any

D'entrada felicitar a tots aquells qui doneu suport o formeu part activament d'EPA a la nostra Facultat. I sobretot, als membres més actius, sense ells això no tiraria endavant. La última Junta de Facultat, els tres projectes estrella d'EPA van ser aprovats. Les intervencions, en especial de la Júlia Mas, van ser molt encertades en defensa d'un servei públic (defensant que no s'eliminés el torn de tarda; entre d'altres coses). Alguns ja ens heu felicitat.
En resum: Felicitem-nos, és obra de tots. Ara caldrà regenerar EPA d'una vegada per totes demostrant que si som oberts, i alhora també som útils, també proposem, també impulsem, també critiquem i també somiem.

Comentaris meus del Facebook sobre el tema:

Avui EPA fa un any que es va crear a proposta de Júlia Miralles: merci a tots els que hi heu format part i els que encara hi formeu part i als que en formareu part en un futur. La facultat necessitava una associació d'estudiants democràtica amb propostes per impulsar.

Estudiants per a una Política Activa (EPA), associació d'estudiants progressistes de facultat amb representants d'estudiants a la Junta; fa un any que es va crear amb molta empenta i il·lusió. Us convido a tots els estudiants de la Facultat a formar-hi part: estem oberts a les vostres idees. Entre tots fem EPA.

 2) La càrrega policial del 18 de Març també compleix un any


En un bloc, hi ha un link molt interessant sobre les conseqüències de Bolonya que avisàvem i que ara s'estan posant a la llum pública: 18 de març: recorda, mai m’oblidis

Us afegeixo una broma del bloc Molt Possiblement:

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article "Salut mental i capitalisme: Què en diuen les dades i certa filosofia?"

Gràcies per ser el meu amic