Descobrint nous blocs, i sobre el Cercavila de la Vaga del dia 3

Interessant bloc. El comentari que li he fet:
  1. Joan Gil Oliveras
    Interessant. No sabia que existia aquest bloc. Veig que és juntari per l’Assemblea a Psicologia de la UAB. Dius que esperes que hagi servit per quelcom totes les manifestacions. La qüestió molt cops està en si s’usa l’eina d’organització i l’estratègia de sumar sensibilitats més adequada per assolir objectius.
També he descobert aquest que no està gaire actiu per no dir gens: Acció Catalana

A més, per algunes fonts, m'he assabentat que durant el Cercavila, hi va haver una picabaralla entre un conegut (A., assembleari independent de Lletres) i algun dels que destrossaven caixers durant el Cercavila a la UAB. Per cert, les reunions amb propers a kale borroka a València veig que a alguns els fan tenir una posada en escena i una metodologia de lluita molt acurada; ho dic per quan destrossaven els caixers, amb la cara tapada, i tal. Tot i que els caixers a mi em preocupen més aviat poc. El que em preocupa és que tirin un petard al restaurant de Lletres, espantant els treballadors del restaurant (la classe treballadora que hauríem de defensar, no?), ho sigui, els atacs a les persones.

Tot i això, per fonts que van estar presents, puc explicar que durant el Cercavila, un d'aquests que destrossa caixers van voler fer pintades a l'Hemeroteca i Comunicació, però un assembleari independent primer li va comentar que l'Assemblea de Comunicació (sobirana i que s'ha de respectar la seva opinió, oi?) havia decidit que no es fessin destrosses ni pintades i que ho deixés córrer. Però no li va fer cas. Això que el membre del Cercavila que rebenta caixers l'empenta i davant centenars d'estudiants, la cosa no arriba a més perquè els separen. Així és com alguns "assemblearis" de la CAF, "creuen" i "respecten" les decisions que es prenen en les seves pròpies assemblees i intenten saltar-se els acords col·lectius (a la CAF els de Comunicació van deixar clar que la seva facultat era "sobirania seva" i que no hi havia d'haver cap destrossa). Un cas més d'estudiants que per la passivitat i mala organització de la resta, fa o intenta fer, el què vol.

Comentaris

Anònim ha dit…
T'has oblidat de dir que van llançar la bengala mentre hi havia gent dinant a dins!
Anònim ha dit…
PD: A lletres també s'ha decidit (suposadament) que aquesta mena d'actes abans s'han de ratificar i els han rebutjat.
Joan G. ha dit…
Si, és cert. Si? Doncs, deuen ser cosa dels "grups autònoms".
Anònim ha dit…
Qui sap qui sap, cridarem als minairons... :)

Entrades populars d'aquest blog

Article "Salut mental i capitalisme: Què en diuen les dades i certa filosofia?"

Gràcies per ser el meu amic