Coses de facultat Debatent sobre l'AJEC

Continua el debat sobre l' AJEC. Aquest és el meu últim comentari on copio comentaris d'un assembleari de Psicologia de la UAB:

Anònim, tens molta raó en moltes coses. I per això, vull altre cop contestar-te.

"A mi sincerament hem deixa força xocat que una assemblea es presenti a unes eleccions. Això no te ni cap ni peus. Una assemblea no ha de ser una organització política , sinó un espai de decisió i debat de la comunitat."

Molt d'acord amb tu, però hi ha que volen que tingui altres funcions.

"Per altre banda també hem sembla increïble que una organització com la vostra que comenteu que es assembleària no vulgui participar de la vostra assemblea i debatir amb els vostres companys i organitzar la vida de la vostra facultat des del consens."

1 any i mig intentant canviar-la em sembla suficient. No ens van acceptar cap reglament intern bàsic de qualsevol manual de moviments socials i democràcia radical.

"Preferir crear una organització que copi càrrecs polítics, repetint una vegada mes l'esquema actual de política representativa tant miserable i mafiosa , hem sembla força trist."

La meva organització no té cap càrrec polític. No obstant, reconec el meu hiperactivisme que fa que forces cops, la meva cara surti massa vegades, com si en fos el portaveu (quan no n'hi ha cap d'establert). Informalment passa pel coneixement que tinc i per l'activisme. Això potser és pot millorar, cert. Però et recordo que la meva organització no funciona amb càrrecs, en tot cas, algun cop delega tasques, però això ho fa qualsevol col·lectiu.

"Crec honestament que el que heu de fer es anar a la vostra assemblea e incidir, no fugir d'estudi i abandonar-la a un sindicat."

De fugir d'estudi, res de res, camarada. Busca "Joan Gil fora de les universitats" al Google i t'adonaràs d'una petita part del que es pot fer per controlar una assemblea des d'un sindicat a una persona que n'és crítica des de dintre mateix de l'assemblea i participant-ne al màxim.

"Com buscar senzillament guanyar eleccions i fer carrera política."

D'oportunitats n'he tingudes molt abans que existís EPA. Perquè ara hauria d'haver canviat?

"Hi ha masses oportunistes i llepaculs per metre quadrat en aquesta universitat."

No sé si masses, però n'hi ha alguns. Alhora, també hi ha estudiants que si són de bona pasta i van de bona fe que es confonen amb llepaculs.

"Crear una organització que es presenti a eleccions."

Per sort, no només és una candidatura electoral. Ho pots descobrir al seu web.

"Ajec treu els diners de la força de treball de tots , perquè son els diners que es treuen a traves dels impostos i que injecta organitzacions com la JSC."

En alguna ocasió, se m'oblida. Caldrà que ho recordi, tens raó.

Salut company i bon nadal, certament interessants les teves opinions i les preocupacions que se n'extreuen.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article "Salut mental i capitalisme: Què en diuen les dades i certa filosofia?"

Gràcies per ser el meu amic