Em faig ressò del comunicat de la FMUAB 2009 de l'AEP

Tot i que no seria tan efusiu en la valoració general de cap de les dues festes majors autogestionades pels estudiants, però igualment crític amb la postura del Rectorat. Destaco un paràgrag que si m'ha agradat molt, del Comunicat sobre la FMUAB 2009 de la Federació de l'AEP a la UAB en el qual diu:


Finalment, des de l’AEP valorem el resultat final com a clarament existós, si bé pensem que una organització de la festa que hagués aconseguit integrar al major nombre possible d’estudiants i col·lectius hagués resultat òptima. Ens desagrada comprovar com, a l’hora d’organitzar una festa per l’estudiantat, les fractures existents entre alguns col·lectius han portat a pràctiques que desaprovem. No obstant, les dificultats amb què ens hem trobat a l’hora d’organitzar la festa major d’aquest any i l’experiència que n’hem tret ens encoratgen per tal que l’any vinent, amb el beneplàcit o no del rectorat, la festa major de la UAB sigui, des de l’organització fins a l’esdeveniment, dels i pels estudiants.


M'imagino que es refereix al veto que va rebre l'EPA
, la PEF i l'AJEC, per part del SEPC. Perquè per part nostra (incloent les tres associacions), no hi va haver cap pràctica per desaprovar.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article "Salut mental i capitalisme: Què en diuen les dades i certa filosofia?"

Gràcies per ser el meu amic