Creix el moviment anti-Rectorat UAB

A tots els mitjans de comunicació:


Fa tres setmanes, membres del Claustre General de la UAB i diversos col·lectius de treballadors/es i estudiants van iniciar una campanya de recollida de signatures per a la convocatòria d’un Claustre extraordinari amb els següents punts de l'ordre del dia:

1.- Fre a la política d’externalitzacions.

2.- Mesures per a fer front a la crisi econòmica a la UAB.

3.- Respecte als àmbits de participació i foment de la democràcia a la UAB.


El passat dijous 12 de novembre es van presentar davant de la Secretaria General un nombre més que suficient de signatures i restem a l'espera de la comunicació de la data d'aquest Claustre Extraordinari.

Amb anterioritat, un cop ja era coneguda la recollida de signatures, la Rectora va manifestar la seva intenció de convocar un Claustre Ordinari pel 18 de desembre. A la reunió de la Mesa del Claustre de divendres 13 de novembre, els membres de la mesa van tenir diverses opinions, i els representants de l’equip de govern (la Secretària General i un Vicerector en delegació de la Rectora) es van negar a aprovar allà mateix la convocatòria de l'extraordinari i es va decidir no fer-ho i prendre aquesta decisió dins el termini establert, que finalitza el proper 2 de desembre.

Els claustrals signants de la petició l’hem difós entre tots els i les membres de la comunitat universitària i, finalment, la Secretària General ha convocat el proper dilluns 23 a les 9:30 hores a la mesa del Claustre per a què decideixi la convocatòria del Claustre extraordinari.

Per tal de fer una primera valoració de la decisió de la mesa i informar de les properes accions que emprendrem us convoquem a una RODA DE PREMSA el mateix dia 23 a les 11 hores a la porta del Rectorat de la UAB.

Ben cordialment,

Xavier Cussó Segura

Joan Torregrosa Arús

Andreu Pompas Alcaraz

August Garcia Albero

Jordi Almiñana Domènech

Laura Pérez Pujol

Membres del Claustre general de la UAB

http://blogs.uab.cat/claustreextraordinari

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article "Salut mental i capitalisme: Què en diuen les dades i certa filosofia?"

Gràcies per ser el meu amic