FMUAB: la saga continua

"La festa de la UAB no és només beure. És molt més."

També hi havia la cursa del matí. No sóc un fan de l'alcohol ni penso que calgui perquè hi hagi festa, tampoc m'agraden certes actituds; però al darrere hi ha una lògica de reduïr els pressupostos universitaris i escanyar la Universitat Pública.

Els discursos barats del Comunicat de la Rectora amaguen que la decissió s'ha pres sense la consulta a les entitats d'estudiants o a tota la comunitat universitària; sense exposar que en un inici no hi havien pensat en alternatives i que no s'ha pas liquidat del pressupost; pressupost el qual s'ha reduït notablement. L'excusa "social" és que no es poden gastar diners en festes en temps de crisis, però la FMUAB té un simbolisme, és molta publicitat pel campus; i és impossible que costi el que diuen que costa.

Que treguin els canapés dels "seus" Consells de Govern! Que no es gastin diners en restaurants només per professors a Lletres!

Notícia interessant: Els estudiants catalans reben el 9% de les beques del Ministeri d'Educació tot i representar un 15% del total d'alumnes

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article "Salut mental i capitalisme: Què en diuen les dades i certa filosofia?"

Gràcies per ser el meu amic