Calaix de sastre (6)

  • En els primers minuts es pot veure l'acció reivindicativa, curta i unitària de tots els sindicats del PAS en la sessió d'ignauguració del curs: La UAB inaugura el curs 2009-2010.
  • Avui no he pogut estar a l'acte d'Hondures per culpa d'uns problemes amb RENFE. El problema ha estat la falta de comunicació, la cua, un mal servei i les presses de tothom. Al final em surtia més a compte la T-Studi i la T-Jove, una pel trajecte en Renfe i l'altre amb FGC. Tot i això, no és integrada al bus de Manresa perquè són d'àmbits diferents (zona delimitada i no un número de zones). L'atenció al client una mica desmillorada a Renfe, sobretot en el tema lingüístic.
  • L’AJEC diu NO a la pujada de la matrícula universitària
    El passat dimecres 25 el Conseller de Recerca Universitats i Empresa va anunciar la seva intenció d’augmentar dràsticament el preu de les matrícules de cara als pròxims cursos tot argumentant que no pot ser que als estudiants la universitat els “surti de franc, gratis”. I feia exclusiu responsable als estudiants de la taxa de suspesos (un 29%).
    Davant d’aquesta situació des de l’AJEC manifestem la nostra negativa a l’augment de les taxes, ja que això és un atac a la universitat pública i significa dificultar l’accés a la educació superior per motius econòmics.
    Davant de la idea d’augmentar el número d’aprovats considerem que si se segueix dedicant recursos insuficients, les universitats optaran per regalar aprovats o fer fora als estudiants que suspenen. D’altra banda considerem que la única manera d’obtenir millors resultats és augmentant la inversió destinada a la docència, flexibilitzar horaris i posar a l’estudiant al centre de la universitat.

Comentaris

Joan G. ha dit…
K tal? Fent publicitat del SEPC? Està bé, jo també en faig quan organitzeu alguna cosa interessant. Ara bé, estàs en el meu bloc. Per tant, recorda que quan creguis que em puc fer pesat, tens l'oportunitat de no entrar al meu bloc durant uns dies. Però això clar, no depèn de mi.

Moltes gràcies per la visita i el comentari.

Entrades populars d'aquest blog

Article "Salut mental i capitalisme: Què en diuen les dades i certa filosofia?"

Gràcies per ser el meu amic