Canvio els vells textos del bloc (aquí mostrats)

AQUESTA ÉS LA APOSTA CONTRA BOLONYA

Si encara algú no ha sentit a parlar del meu nom és perquè no s'ha interessat pel tema estudiantil. Des de sempre, la meva postura, força personal, ja que sóc molt independent i lliure, ha estat pacífica, dialogant, reflexiva, oberta i plural. O almenys així ho he intentat. He estat el "pont" entre diversos grups de la comunitat educativa de la facultat i he establert llaços entre assemblearis, crítics i PEF. Ja que la meva aposta és sumar. El moviment estudiantil o suma, i s'aliança amb el PAS i el PDI laboral, o no té futur. Desgranem els diferents punts com vaig dir en una xerrada un dimarts de la ocupació a la facultat de Polítiques i Sociologia, per tal de sumar més estudiants i treballadors de la universitat. No vulguem que acceptin i lluitin per tot el paquet. Mobilitzem, sense cremar. Siguem més llestos que el Rectorat. Que els mitjans i els fins vagin de la mà. Que no se'ns pugui criticar res. Diria que anem pel bon camí. Sumar i no restar. Aquesta és la aposta.
JOAN GIL OLIVERAS
------------------------------------------------------------------------------------------------
2 blocs sobre el món educatiu: sobre la facultat i sobre la resta

A Què passa a la facultat de Polítiques i Sociologia? "El meu bloc com a juntari i activista del moviment estudiantil català" informaré sobre la feina duta a terme com a juntari -representant d'estudiants-, seguint amb la transparència i les converses que mantinc a la facultat per donar a conèixer la activitat institucional de la Assemblea i aquest cop més centrat en la meva feina especial. A més, escriure sobre tot allò que passi a la facultat. És el bloc que tractaré tots els temes concrets de la facultat. El bloc "Think that" com fins ara, se centrarà en l'anàlisi de la actualitat de la política educativa, sobretot, del Pla de Bolonya. Faré un resum de la setmana sobre allò que passi al món educatiu i a la UAB. Fòrum estudiants de la facultat de Polítiques i Sociologia: http://sobrebolonya.mi-web.es

Comentaris

Anònim ha dit…
Hola!

Quan dius PAS i PDI espero que no diguis l'assemblea PAS i PDI.

Espero que et vagi bé el que queda d'agost i vinguis amb forces per a poder canviar les coses i seguir amb la força que has tingut sempre.

Molta sort :)

Júlia
El perro andaluz ha dit…
Si molta sort... que els dos aneu bastant escassos...
Joan G. ha dit…
No he entès el que has volgut dir "perro andaluz" però ja saps que qualsevol comentari és benvingut.

També conto amb l'Assemblea PDI i PAS. Però no exclusivament.
Perro Andaluz ha dit…
Que us poseu a treballar home...
Anònim ha dit…
Hola gos andalús,

gràcies per el comentari, i per escriure anònimament (je, després diuen que la gent no dóna la cara...).

Potser cadascú treballa a la seva manera, no cal embrutar facultats ni rectorats ni coaccionar companys, entre altres... (ja-ja-ja)

Entrades populars d'aquest blog

Article "Salut mental i capitalisme: Què en diuen les dades i certa filosofia?"

Gràcies per ser el meu amic