Setmana de Maig del 2009

"Construim la Pública" continua tenint cert espai mediàtic. No obstant això i com bé li he exposat al bloc del Xavier Villalba: això és una aposta d'AJEC i l'ASU (Associació Socialista d'Universitaris) que són un lobbie universitari molt potent; i que no tenen gens de memòria històrica quan diuen que es desentenen de les mobilitzacions més radicals dels últims temps quan des de fa anys no han estat presents en cap mobilització unitària.
La Júlia Rosell per la seva banda vol dedicar-se als plans d'estudi d'Humanitats i recolzo que algun/a estudiant s'hi dediqui perquè és molt necessari.
Per altra banda l'AEP amb l'AJEC i altres associacions d'estudiants van debatre sobre l'associacionisme estudiantil amb el MLP:
A part de la estúpida tancada de Comunicació, Júlia Rosell ens explica el què va succeir a la FTI:

Comunicat a tots els professors, alumnes i PAS de la FTIAquest matí, dia 27 de maig, cap a les 7h del matí un grup d’uns deu encaputxats ha entrat a la FTI i ha comminat les senyores de la neteja a abandonar immediatament l’edifici, cosa que elles no han fet. Intentaven posar cadenes a les portes i col·locar una pancarta sostinguda per unes estructures de ferro que portaven. Les senyores de la neteja han pogut avisar a Seguretat del Campus i quan Seguretat s’ha personat a l’edifici, cap a les 7,40h, tots els encaputxats (i un grup que esperava davant de la Facultat) han fugit corrents, saltant per una finestra del segon pis i enduent-se la pancarta.
El Cap de Seguretat afirma que eren “els de sempre” i que no es tractava d’alumnes de la FTI.
Considerem aquest fet d’extraordinària gravetat, perquè s’ha produït sense que els assaltants s’identifiquessin, comminant les senyores de la neteja que complien amb el seu torn laboral i possiblement per part de persones sense cap vinculació amb la nostra Facultat.
És per això que demanem la màxima cooperació de professors, estudiants i PAS, molt especialment atès que ens trobem a final de curs i en període de proves i exàmens. Rebutgem enèrgicament aquestes actuacions de persones alienes a la FTI, totalment injustificades i pertorbadores.

Francesc Parcerisas
Degà FTI
27 de maig, 8,30h

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article "Salut mental i capitalisme: Què en diuen les dades i certa filosofia?"

Gràcies per ser el meu amic