Solidaritat i Pau amb Palestina

Mentrestant Estudiants en Lluita han fet un article sobre com va anar la ocupació del Comissionat d'Universitats. Aquest n'és un bon resum:

"Amb tot això, finalment hem pogut parlar telefònicament amb la sra Blanca Palmada la qual ens ha dit que podia quedar amb 4 o 5 companys nostres fora de l'edifici. A més, se'ns ha informat que l'edifici no era públic i que el propietari podia donar instruccions de desallotjament als Mossos en qualsevol moment i, per tant, la càrrega dels Mossos si es donava no seria "per culpa seva" .
Després d'una altra assemblea s'ha acordat que ningú havia d'anar a parlar amb la sra Blanca Palmada ja que només voliem el seu posicionament públic, a favor o en contra, dels punts concretats anteriorment, i que no erem representants de ningú per poder iniciar cap tipus de diàleg."

En el mateix article també s0inclou el comunicat de la Blanca Palmada. Alguns professors varen dir que no s'atreviria mai el moviment estudiantil a ocupar els llocs de poder real, com el Parlament, Comissionat, o a concentrar-nos-hi a fora. Doncs si, això no és una cosa per perdre el temps que fan més de 1000 estudiants de tot el país; sinó que és una acció reivindicativa que fa anys que s'ha gestat, d'aquesta manera si, no d'una altra molt millor; però és el que hi ha.

Mentrestant es penja aquest article d'Estudiants en Lluita i jo estic escrivint aquest, el País exposa que una universitat palestina ha quedat soterrada per les bombes.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article "Salut mental i capitalisme: Què en diuen les dades i certa filosofia?"

Gràcies per ser el meu amic