La notícia de les accions lamentables -aquest cop si- estan publicades a la web de la Autònom

Galeria fotogràfica sobre els darrers incidents


El 19 de desembre passat un grup d’estudiants van assaltar l’edifici del Rectorat de la UAB. Aquí trobareu algunes fotografies i també imatges d’altres incidents ocorreguts al campus.


El 19 de desembre passat un grup d’estudiants que havien pernoctat els darrers dies al Rectorat de la UAB van assaltar l’edifici i van fer diverses pintades en portes, passadissos i parets, van llençar escombraries al terra i van tacar amb pintura la façana principal de l’edifici.
Aquí trobareu les fotografies d’aquest incident i també imatges d’altres fets ocorreguts a la Facultat de Filosofia i Lletres i a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A mi em sembla bé que s'informi i es faci públic tot, tant pel PDI, PAS com per estudiants. Encara recordo però com la acció dels Mossos d'Esquadra no ha sortit enlloc o d'altres coses. I això se'n diu donar visions esbiaixades, i manipular.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article "Salut mental i capitalisme: Què en diuen les dades i certa filosofia?"

Gràcies per ser el meu amic