La convalidació de títols amb l'EEES és falsa

Per cert, l’article parla de la millora en la mobilitat entre universitats però és un tema que no acabo de entendre amb Bolonya. Actualment si els plans d’estudis seran diferents entre les universitats, qui garanteix la convalidació de crèdits quan t’acolleixes al programa de mobilitat? es convalidaran encara que no tinguin a res a veure amb el pla d’estudis de la universitat original o només podràs anar a universitats amb plans d’estudi similars? seria possible que demanant un canvi d’expedient a una universitat estrangera et convalidessin més que crèdits que en una nacional?

Se que són moltes qüestions, però he buscat una mica i encara no hi he trobat una resposta.

Gràcies

Comentari per Albert

Albert,
M’he pronunciat tan sovint que no em volia repetir. No volia ser genèric.
En la metodologia de la protesta, estic en contra de tot allò que coaccioni als altres, en la resta no.
Jo crec que Bolonya és un encert ple d’errors espanyols, però el “rotllo” de la privatització és una bajanada. A més calen beques.
Les protestes que fan, les que fan més soroll, són absurdes i equivocades perquè no fan les demandes adequades.
El tema de la convalidació implicarà dir si tens continguts, no assignatures similars. La veritat és que no hi ha protocols, però si el pla d’estudis és completament diferent no podràs tenir el títol d’aquella universitat fins que no facis el que ells consideren el seu títol. Cada universitat pot tenir les seves especialitats.

Comentari per enriccanela

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article "Salut mental i capitalisme: Què en diuen les dades i certa filosofia?"

Gràcies per ser el meu amic