Dimecres la nostra facultat es torna a ocupar

La Assemblea d'estudiants de la facultat de Polítiques i Sociologia que es va fer dijous per decidir la ocupació, va rebre crítiques força dures d'algunes de les assistents, alguna reflexió crítica però constructiva, i molt de recolzament estudiantil. Érem unes 80 estudiants de la facultat. La majoria varen votar que Si a la ocupació. Les votacions van anar així:
  • 71 vots que Si
  • 4 vots en contra
  • 9 abstencions (una la meva)
Aquesta començarà dimecres, segurament amb caràcter indefinit. Les reivindicacions seran les mateixes que fa dues setmanes quan la facultat, va iniciar aquest moviment de revoltes estudiantils a través d'ocupar les aules. Aquest nou estil de protesta, molt millor que els anteriors; però, ha rebut molta crítica per part dels estudiants de la facultat. No obstant, penso que el que cal ara és consens, i unitat entre els estudiants, i que tothom pugui fer "seva" la ocupació, ja que com acabi sent, dependrà de totes i tots.

Assamblea general a la facultat de Ciències
Assemblea de Ciències


Assemblea de Polítiques i Sociologia (durant la ocupació: "ordinàries")


La primera Assemblea General a la facultat de Polítiques i Sociologia (més de 150 estudiants -inclosa la PEF- presents debatent sobre la ocupació i el moviment estudiantil en general i a la facultat)


Activitat de pensament crític a la facultat de Polítiques i Sociologia (i debat posterior)


Joan Carbonell (Vice Rector d'estudiants i Cultura) exposa que no pot donar resposta a les tres reivindicacions estudiantils davant el Xavier Rambla (VDOA) i el professor Argelaguet

Video thumbnail. Click to play
Els estudiants que ocuparen Comunicació dimecres passat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article "Salut mental i capitalisme: Què en diuen les dades i certa filosofia?"

Gràcies per ser el meu amic