Un comentari MOLT pertinent de Júlia

a) Comparar amb l’euro és molt oportú. El fet que hi hagi una moneda única no vol equiparar res. El RD no equipara cap titulació de grau espanyola amb les del EEES, cal fer una homologació com sempre. Presciament l’euro el que va portar va ser una pujada de preus impresionant, no pas un avenç social. Això si, per fer inversions especulatives en temps rècord va anar molt bé.

b)Com que els joves no volen introduïrse a la societat de la informació en realitat no tenen cap interés en les noves tecnologies… encara que molts estudiants de secundària s’han de callar per no deixar en ridícul als seus professors d’informàtica, fins i tot a la universitat, que encara hi ha titulars que no s’en surten per adjuntar un arxiu a un mail.

c) Els joves no tenen cap interés en aprendre anglés per això la demanda de les beques d’anglès del ministeri es dispara any rere any… Per això les Escoles Oficials d’Idiomes han de fer un sorteig per decidir qui pot o no matricular-se…
d) com que els joves no volen viatjar, per això qui dispara la demanda de vols de low cost i els bitllets d’interrail deuen ser les persones de més de 50 anys.

sisplau! de vegades la crítica socilement organitzada té motivacions legítimes i raonades, o no és possible? Estudiar, treballar i militar són tres activitats molt dificils i sacrificades com per jutgar així com així a la gent que es mou. Al menys es mouen davant el que creuen que és injust. I tots els canvis socials neixen d’aquest moviments.

No puc dir que la majoria dels estudiants de secundària que surten al carrer hagin fet un màster en bolonya per manifestar-se però el que està clar és que si algú havia d’informar era la institució educativa i si ara hi ha més informaicó i debat potser és perque hi ha un moviment creixentment organitzat que desmenteix o qüestiona bona part de la mitologia utilitzada per vendre bolonya i vendre-la a cost zero.

Sisplau! què hi guanyen els estudiants que estàn perdent cursos sencers per organitzar xerrades informatives, prperar manifestos i manifestacions?

D’altra banda aqui podeu llegir un manifest del Moviment d’Asssemblees d’Estudiants de Sabadell (MAES), estudiants de secundària organitzats i organitzades (la majoria són dones). Abaix de tot.
http://www.kaosenlared.net/noticia/cronica-i-fotos-manifestacio-estudiantil-15-novembre

Comentari per Julia — 25 Octubre 2008 @ 11:27

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article "Salut mental i capitalisme: Què en diuen les dades i certa filosofia?"

Gràcies per ser el meu amic