Interessant post on s'exposen les opinions enfrontades entre SEPC i AEP

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/344358/index.php?show_comments

Una opinió molt interessant:

El que acabarà amb el moviment estudiantil i estan propiciant l'aplicació de Bolonya són els 4 subnurmals de turnu que es salten tots els acords assemblearis i deslegitimen el moviment estudiantil.


Són aquells que en contra de la voluntat i els acords presos a les assemblees, busquen la confrontació permanent amb els Gossos, professors i estudiants desvinculats a la lluita.

A la UAB, ja n'han fet masses: ja sigui fent barricades i fer servir el megàfon per a insultar als estudiants desmovilitzats (en comptes de fer pedagogia i explicar les conseqüències per a l'educació pública que comporta el procés de Bolonya), anar a buscar la confrontació constant amb els Gossos a les manis (nem a fotral's-hi patades ara que tinc gent a darrera), intimidar a la Degana de Lletres (per molt que hagi fet mil irregularitats i saltar-se les normes com li ha donat la gana), entrant a les classes amb passamontanyes, cridant i fent fotos als profes, entrar per la finestra del Rector, forçar portes per a entrar als deganats i fins i tot vincular la lluita estudiantil a un determinat model d'Estat...

Aquestes infantilades i moltes altres només porten a carregar-se el treball de la majoria d'estdiants de l'assemblea, a cremar a moltíssima gent que ha pirat del moviment estudinatil perquè no se sent còmode i a deslegitimar la lluita contra un Pla d'estudis amb la voluntat d'empitjorar l'ensenyament públic i d'avançar a passos gegants a la mercantantilització de la Universitat i estudiants.

Aquestes actituts sectàries han fet que no s'hagi pogut crear unes aliances puntuals, i en determinats aspectes amb professors contraris i/o crítics al Pla de Bolonya. Eliminant problemes per a l'aplicació.

Aquests que ara tenen l'època radicalilla, com a conseqüència de formar part d'una determinada moda o tribu urbana i van de valents quan saben que tenen unes plataformes que els recolzaran encara que es passin els acords col·lectius pel forro.

Aquests que dintre de no gaire estaran a CiU o a ERC, i es faran palles recordant lu "rebels" i lu gamberros que eren han provocat una distància insalvable de la lluita per una Universitat veritablament pública i de qualitat a la majoria dels i les estudiants universitaris, que no es veuen veure implicats en certes pallassades, i com a conseqüència no es mobilitzen.

Deixeu ja de fer un favor a les institucions i a les empreses privades fent aquestes pallassades. Anem a respectar els acords col·lectius i a intentar mobilitzar el màxim nombre de gent contra Bolonya, i deixeu de ser el principal element contrarevolucionari amb que compta el poder.

NO A L'EEES!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article "Salut mental i capitalisme: Què en diuen les dades i certa filosofia?"

Gràcies per ser el meu amic