El Pen en comptes de la Guia de l'estudiant en paper

Aquest any la UAB s'ha gastat - ens ha fet cobrar - més diners per la guia de l'estudiant a través de donar un pen en comptes del típic bloc - molt útil per cert - de la guia de l'estudiant que sempre podiem dur a mà. En principi per un ecologista el fet de no usar paper ha de ser positiu. Però sabeu que es generen més residus amb un autèntic pen que com està creat a partir de diversos materials el tirarem al rebuig?

Des de la meva òptica aquests diners s'haurien d'haver gastat per coses més importants. A sobre es gasten els diners amb això, i a sobre surt encara més car!

El cap i a la fi la UAB ha entrat al mercat de Bolonya. La educació no és la prioritat, la prioritat és aconseguir diners, tenint en compte que el Plan Universidades 2015 de la Ministra va entorn a la pressió de les universitats perquè busquin finançament privat com sigui, i que per tant, s'espavilin. Comença doncs, la competència, el campi qui pugui, i si la qualitat és menor, és el de menys, cal que vinguin més estudiants, i calen més diners. Així la UAB amb el pen, i per tant, amb el màrqueting, ha iniciat la seva campanya. Mentrestant, la docència demana més finançament, i la recerca també, la universitat es dedica a crear aquests "regals" que tant a totes i tots ens tenen contents.

Tot i que tothom hauria de disposar d'un pen. Hi ha prioritats en aquest moment de dèficit estructural.

I a més, el màrqueting va més enllà! Intermón Oxfam, també surt al Pen, que mira, dius, total, no passa res és una ONG; però caram quan obres el pen, un munt de publicitat! Per treure-la: http://blogs.uab.cat/pendriveuab/

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article "Salut mental i capitalisme: Què en diuen les dades i certa filosofia?"

Gràcies per ser el meu amic