AJEC i l'ambigüitat

AJEC-UAB ha iniciat en el seu bloc una campanya contra la violència. Cal recordar que membres d'AJEC-UAB estan a la PEF. Carai. Molt bé tu. Ens llegim l'article, i altre cop, trobem ambigüitat. Violència per part de certs estudiants? Si. Violència per part de cert professorat, Mossos d'Esquadra i cossos de seguretat privat? També. Doncs només donen la primera part, sobretot, després també fa una petita referència als cossos policials. La notícia no m'agafa desprevingut al cap i a la fi el bloc de l'AJEC-UAB està ple de notícies sobre aquests temes. Diu que aquests fets marquen l'agenda de l'AJEC-UAB. Si home! Vosaltres viviu d'això!

Per això recomano un gran comunicat que totes i tots els membres d'AEP-UAB varem redactar. Un autèntic exemple de no voler fer demagògia, on criticavem tant a uns com als altres:

Considerem inacceptables totes les actituds de violència gratuïta o d’intransigència que tinguin com a resultat l’intent de guanyar posicions per via de la força i no de la convicció o la discussió, i rebutgem els mètodes d’agressió o d’intimidació física, tant si és per part dels cossos de seguretat de l’Autònoma com de les forces policials que mai no haurien d’accedir al campus, o per part de determinats comportaments d’alguns estudiants.


Tampoc estic d'acord amb l'article "Polèmica dimissió del Rector"
Crec que ni és una victòria del moviment assambleari, com ho és la SEPC, ni és 100% pels problemes de salut que feia temps que ja patia. És causa de tot una mica, de que n'està fart de rebre crítiques del professorat, de que està fart de tensions, etc. Al cap i a la fi, ha volgut agradar a tothom, a més, era un dels Rectors més progressistes de la història de la UAB.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article "Salut mental i capitalisme: Què en diuen les dades i certa filosofia?"

Gràcies per ser el meu amic