AEP referent informatiu per a tothom


El sindicat més actiu, en el qual els seus membres més treballen pels estudiants, reflexiu, no demagògic, i autocrític de la universitat UAB és, sense dubtes, el sindicat d'estudiants al qual pertanyo. L'AEP.

És el que més ha treballat per establir llaços amb el professorat d'esquerres, i el que més ha treballat en el sí de la PMDUP(Plataforma Mobilitzadora en Defensa de la Universitat Pública).

Hem acabat de concretar i fer més evident i visible la crítica al Procés de Bolonya a través dels nostres membres del sindicat a cada Assemblea i Junta de Facultat. Acabant així amb un discurs molt acurat, i en constant actualització. Al sindicat, tenim uns quants "cervells" que es dediquen a estudiar-se les noves lleis estatals, reglaments de les universitats, Llibres Blancs, Butlletins Oficials de la AQU, etc. Molt treball per estar dia a dia defensant els interessos dels nostres estudiants, o millor dit, de totes i tots nosaltres.

Per això apostem per les assembles com a marcs unitaris de pressió i lluita.

Moltes i molts sabem com jo he ajudat a informar-se a membres de la PEF per tal de que votin No als graus. Tot i això, els he insistit que abans de llegir-se per exemple la web del sindicat, que es llegeixin les lleis ells mateixos.

Tothom que mitjanament coneixi la gent del meu sindicat, sabrà com d'actius estem a les comissions i a la Assemblea i com el nostre discurs és gens demagòg i molt, o almenys, força, acurat.

Fins i tot, les Joventuts dels Socialistes s'informen a través de la nostra web per exposar la seva visió sobre el Procés de Bolonya (fotografia del diari Roig de les JSC). Això, en comptes de criticar-ho, em sembla perfecte. I a més, demostra que som un referent informatiu i de discurs dintre dels joves estudiants siguin de quin partit siguin. Al cap i la fi, l'AEP és plural.

Estreno doncs, avui, una etiqueta nova: AEP de Polítiques i Sociologia

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article "Salut mental i capitalisme: Què en diuen les dades i certa filosofia?"

Gràcies per ser el meu amic