Tal com vaig anunciar en aquest mateix bloc fa un mes

El rector de la UAB renuncia al seu càrrec un any abans d'esgotar el mandat

  1. El centre d'ensenyament superior celebrarà eleccions anticipades a finals del 2008

El rector de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Lluís Ferrer, renunciarà a acabar el seu mandat al capdavant de la universitat, que expirava el novembre del 2009, per la qual cosa aquest centre d'ensenyament superior celebrarà eleccions anticipades a rector a finals d'aquest any.

Fonts de la UAB han confirmat avui que Ferrer va comunicar la seva decisió de no esgotar l'actual mandat, el segon d'aquest catedràtic en Medicina i Cirurgia Animal, en la junta de govern de la universitat celebrada el 17 de juliol, abans d'iniciar les seves vacances d'estiu.

Ferrer, que tampoc podia concórrer a unes noves eleccions perquè aquest ja és el seu segon mandat, el màxim permès pels estatuts, ha adduït motius personals i de salut per deixar la direcció de la universitat.

Tensió en el campus

La marxa de l'encara rector es produirà després d'un curs acadèmic especialment difícil per a la UAB per la tensió viscuda en el campus de Bellaterra a causa de la conducta violenta d'un grup d'estudiants que el mes de març van arribar a tancar-se a la facultat de Filosofia i Lletres, cosa que va obligar Ferrer a demanar-ne el desallotjament als Mossos d'Esquadra.

Mallorquí de 49 anys, Ferrer està doctorat en Veterinària per la Universitat de Hannover (Alemanya) i és catedràtic de Medicina i Cirurgia Animal.

----------------------------------------------------

El sindicat SEPC ja ha contestat en un comunicat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article "Salut mental i capitalisme: Què en diuen les dades i certa filosofia?"

Gràcies per ser el meu amic