ÈPICA informa que la T-UAB per a estudiants ja és una realitat

Una de les propostes electorals al Claustre proposada per ÈPICA, impulsada per la CAF i recolzada pel Claustre de la nostra Universitat, fou el fet d'obtenir un bitllet de tren per a estudiants més barat -com el que tenien els professors- a l'Autònoma de Barcelona: doncs ja és una realitat i en volem informar a tots els estudiants de la UAB:

La T-UAB permet fer tants viatges com vulgui l’usuari durant un any sencer, això sí, només en ferrocarrils. Tan sols cal presentar la matrícula de l’Autónoma al servei d’atenció al client de plaça Catalunya i tots els estudiants podran gaudir d’aquest servei.

Les tarifes de la T-UAB depenen de la vostra procedència. Així doncs, els estudiants que vinguin de les estacions de plaça Catalunya a Muntaner hauran d’abonar 489€ per aquest servei, els que vinguin de l’estació de Sarrià 435’50€, els estudiants que comencin el seu trajecte entre les estacions de Peu del Funicular fins a les Planes 383€ i els estudiants que provinguin de les estacions de la Floresta a Sant Joan 331€, aquesta tarifa és la mateixa per l’estació de Sabadell. Finalment, als estudiants que provinguin de Terrassa, el bitllet els costarà 489€. 

La informació sobre aquesta modalitat de bitllet no surt a la pàgina web de Ferrocarrils de la Generalitat, però la podeu trobar  trucant a atenció al client (932051515).
Per desgràcia com li he comentat a una companya; només passa pels que agafen els Ferrocarrils de Catalunya:
El bitllet pels estudiants de la UAB: tota la informació útil al web Èpica,Units Sumem
    • X
      Això els va molt bé als que utilitzen FGC, però hi ha una gran part d'estudiant que utilitza Rodalies Renfe perquè no té més remei, hi ha alguna cosa pensada a fer al respecte?


    • Joan Gil Oliveras
      Precisament jo sóc d'aquests però m'alegra que els meus companys puguin tenir una T-UAB per a FGC. Les solucions per Renfe estan pensades, treballades i reivindicades -com a mínim per ÈPICA- però com comprendràs la decisió no només és de la UAB sinó de Rodalies.

Veurem què hi podrem fer, però ho veig difícil. La crisi econòmica és l'excusa per no fer res al respecte, per desgràcia també.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article "Salut mental i capitalisme: Què en diuen les dades i certa filosofia?"

Gràcies per ser el meu amic

A la UPF es consenteix el "mobbing"?